Auteur: Willem

december 12, 2017

Met mijn creativiteit en optimisme weet ik bruggen te slaan. Met mijn enthousiasme weet ik mensen te bewegen en mee te nemen. Ik sta niet aan de zijlijn maar ben in de voorhoede te vinden. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden en zie overal kansen.

Continue Reading
december 12, 2017

Ik pionier graag. Schep graag helderheid in complexe situaties. Ik adviseer en begeleid mensen bij visie en ontwikkel vraagstukken om zo stappen voorwaarts te maken. Daarbij schakel ik makkelijk tussen de verschillende denk en begripslagen. In teams besteed ik aandacht aan het groepsgevoel en de individuele kwaliteiten.

Continue Reading
december 12, 2017

EJWHK staat voor Echt, Jong, Wijs, Helder en Kiplekker. EJWHK staat ook voor Eén, Juist, Wel bespraakt, Hoofs en Kort en krachtig. En, Eend, Jachtschotel, Worteltjes, Hert en Kalfswangetjes. Of Erwtjes, Juweeltjes, Weidebloempjes, Heide en Klavertjes vier.   Hartelijke groet en tot snel, Egbertus, Johannus, Wilhelmus, Hermanus Kotkamp

Continue Reading
mei 10, 2016

Ik ben een optimistische, creatieve en enthousiaste geboren en getogen Twentse kunstenaar. Die na omzwervingen via de detailhandel het theater en een milieudienst in de ICT terecht kwam. Ik ben vanaf 1995 o.a. actief geweest als Quality Assurance Manager, Manager ICT en Manager Informatiebeheer. De laatste 17 jaar op het snijvlak van ICT en organisatie.

Continue Reading